Thuis

Full Colorings Fashion International Limited

Ik ben online Chatten Nu

Full Colorings Fashion International Limited

1 2 3 4 5
Full Colorings Fashion International Limited Full Colorings Fashion International Limited Full Colorings Fashion International Limited Full Colorings Fashion International Limited Full Colorings Fashion International Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : VOLLEDIGE KLEURINGEN
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 30000000- 50000000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 80% - 90%

Het volledige Kleuringenfashion International Limited hoofdkwartier is in HK, China.with meer dan 200 arbeiders en de ervaring van meer dan 20 jaar in het printing&packaging in Guangdong, China, dat een prefessional druk en verpakkingsgroepsbedrijf is. Zijn hulpbedrijven met inbegrip van: Qualiprintbedrijf en wat van workshops voor met de hand gemaakte boeken in Guangdong, China.

  • Ons bedrijf neemt het arbeidsrecht als belangrijke basisbouw voor businees, zodat is er geen om het even welk onderscheid, Kindarbeider, het werkoverwerk in onze facroty.
  • De volledige Kleuringen hadden als één van het meest achtenswaardige en breed opgezette drukbedrijf zich niet alleen in China.For onze klanten gevestigd, verstrekken wij de fantanstic boeken, het volledige kleurentijdschrift, die brouches&Packaging producten Etc… overweldigen.

Om onze productie te controleren regelmatiger, hebben wij subcompanies die voor boeken en verpakkende vakjes afzonderlijk produceren, volledig maken het materiaal en het hoge efficiënte werken ons vele klanten hebben overzee en de goede reputatieoverseas.our markt voor binnenlandse producten (50%) hebben; exportmarkt (50%). Jaarlijkse verkoop: USD$20,000,000

Hoofdproducten:

  • Allerlei boeken, zoals: Het raadsboek, duikt boeken op, raakt etc. en voelt, boekt met kleppen, Draadboek, Spiraalvormig boek, hardcover boek, perfectbound boek, Nietenboek.
  • Verpakkend vakjes, etc. in zakken doet de giftvakjes, document kartons, document handtassen, CD omslag, Document die winkelen.

Met breed belde, goede kwaliteit, competetive prijs, en al ronde - de waardevolle toegevoegde dienst, onze producten kan in wijd ingediend worden gebruikt.

Controle:

  • Disney &Africa van Europa, het Midden-Oosten
  • FSC CERTIFICATIE
  • Sedex
  • ISO9001

Wij heten warm de klanten van wereldwijd welkom om de zaken te vestigen en het wederzijdse Succes te krijgen! Verheug me op het samenwerken met you.thanks voor uw tijd.

 

 

Contactgegevens
Full Colorings Fashion International Limited

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 86-158-00265473

Fax: 86--15800265473

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)